Contact Facebook
637441405 | info@bhagavan.es

Dolça Cos Del Cacho

Dolça Cos Del Cacho

Dolça Cos del CachoActriu, ballarina i titellaire professional

De petita, quan a l’escola proposaven de fer una obra de teatre, m’apareixia un somriure d’orella a orella i volia tenir el paper més important. El Teatre corria ja per les meves venes.

Als setze anys, vaig entrar a una companyia de teatre amateur (Cia. Frog) on vaig decidir que allò seria la meva professió. Em vaig formar a dues escoles: tres anys a Estudis de Teatre (mètode Lecoq) i quatre a l’Institut del Teatre (Interpretació gestual).

El meu interès per l’Art anava més enllà i vaig seguir investigant diferents disciplines com la dansa, el circ, les titelles, el ioga, la veu i el cant. Paral·lelament, anava agafant experiència dalt de l’escenari amb obres tant professionals com amateurs, infantils i per adults. La més destacada va ser “Entrañas” de la Cia. Titzina Teatro, amb la qual vam estar de gira per tot Espanya.

Una altra experiència professional que em va marcar va ser encarnar el personatge de Lupita de la sèrie televisiva “Los Lunnis”, on vaig aprendre l’ofici de titellaire i el doblatge.

El treball de consciència corporal va arribar més tard, amb la dansa MAE (Moviment, hArmonia i Emoció), la qual m’ha obert el camí de l’autoconeixement i la gestió d’emocions, camí que he seguit fins ara. També m’ha aportat la meravellosa experiència d’ensenyar alhora que aprenc, ja que sóc professora de Dansa MAE des de fa dos anys.

I ara, a través del meu recorregut i experiència, vull ensenyar als més petits un ofici que porto al cor, el Teatre, alhora que vull ajudar-los a créixer lliures, autèntics i creatius.

 

Tornar