Contact Facebook
637441405 | info@bhagavan.es

Laura Ugarte

Laura Ugarte

Laura Ugarte

Cant i Producció de Musicals

Sóc Laura Ugarte tinc 40 anys i porto mitja vida dedicant-me a la música.

Em considero una persona privilegiada ja que m’he pogut dedicar al que es la meva passió. Vaig començar actuant en diferents orquestres de ball entre elles la Janio Marti, despres en molts programes de televisió com “Lluvia de Estrellas“, “La Parodia Nacional“, “Cent Anys de Cançons“, “2000 Canciones” , “Un Altre Cosa” de Andreu Buenafuente, “Buscant la Trinca” entre d’altres sempre fent duet amb la meva germana bessona com “Las Miranda” tambe molta grabacio d’estudi fent diferents gingles de radio i possant coros a discos i a programes de televisió com Operación Triunfo. Amb directes com a corista de diferents artistes com Manu Tenorio, Rosa Lopez, Beth……

I en diferents grups de música pop-rock a la sala de barcelona”Luz de Gas”.

M’encantaria poder transmetre als meus alumnes la importància que té la musica a les nostres vides  i com ens pot ajudar a canalitzar les nostres emocions i que gaudeixin d’estar a sobre d’un escenari sense cap por.

M’agradaria poder treballar basat en el JOC i de manera fàcil les diferents tècniques de cant i treballar l’expressió corporal i la posada en escena per poder transmetre tot allo que volem que arribi a tot aquell que ens vegi i escolti.

Podem treballar diferents musicals i amb temes actuals per possar en practica tot el que anem aprenent.

 

Tornar